Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Kroppslandskap

Kartan satt ur spel

I mitt eget kroppslandskap

Har jag gått vilse




Bunden vers (Haiku) av Jenny78
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-23 11:10



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Vi vet inte vad en kropp kan göra" (Spinoza)
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78