Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ödet bär vare sig utsikten eller underlaget sviker


En döende utsikt



på kanten av en iskall tjärn stod han
med blicken sökande genom dimman,
samtidigt kall om tårna i kalla vattnet



Hur det såg ut bakom ryggen visste
han bättre än någon annan, så han
blundade och klev precis åt skogen








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-24 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain