Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läses gärna finländsk dialekt. Av någon anledning fick jag den till mig så i skallen. Själv var jag inte där majstången dansades till natten lång, men barn har jag visst varit en länge sedan gång.


Berättelse i natten







OIlen o Kallen
de klättra i tallen
barn är di ännu i sinne
klädda i sommar o linne

ute i stuga uppå landet
där vajar flaggan o bandet
trädet invid stången står
majad fin som varje år










Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-26 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP