Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


högt i tak


då lättar dagen sin plåga
med en klackspark
lyfter själen ovan mark
uppfylld av inre tåga

där frihet råder
trär vi pärlor på ett band
än vi står till knäna i sand
inget oss vidlåder

där rymder kan anas
flödar inspiration
utan hämmande bastion
om barnet av fel person danas
vad som gömmer sig i snö
kommer fram i tö





Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-26 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP