Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskad sinnesro

I kväll
sjunger löven
för dig

och för alla
dem som lever
med sorg
och oro

en tröstesång
strösslad
med all den styrka
som krävs

för önskad
sinnesro





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-28 20:39



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Här en tröstesång som
stärker och mildrar.
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP