Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeters magiska håv

I detta nu
vänder
träden här
vressidan till

Ljummen
vredgad vind
som retfullt bråkar
med alla
kreativa tankar

Gömda
bland slingrande sly
prunkar
ännu ofödda
strofer

Med poeters
magiska håv
fångas dessa
tålmodigt in




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-01 15:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fyndigt med den magiska håven
som läser av, känner och fångar in.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP