Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slag av hat, slag som ger smärta. Osynlig smärta, och o äkta kärlek.


Jag såg ditt slag mot mitt ansikte som hat
jag la mig ner för att jag är för svag
du skrattade.
jag hostade.
Jag hostade blod.
Du tryckte ner mitt ansikte mot gräset.
doften av jord
gjorde mig svagare

där vaknade jag, svettig & rädd.

betyder det något
betyder drömmar något?




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-08-14 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson