Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Juli

 

Jorden väntar på vatten
Fingrar väntar på känsel
Sångaren väntar på introt
Kvinnan väntar på krigets slut
Timjan slokar, väntar på vatten
Sången väntar på själ
Fisken vilar i vassen, väntar på att fiskaren tröttnar
Slottet väntar på att båten når land

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-03 10:43



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Väntan vilar i dina ord ~ så fint lagda…
2023-07-10

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsdikt om väntan.
2023-07-04

  KYREUS of Sweden
Kristna väntar på GUDs finger.
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP