Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var länge sedan jag lärde mig spela schack. I början förlorade jag mot en bror. I skolan vann jag över den som skulle lära ut. Resten av livet har jag ömsom skrattat, ömsom gråtit samt undrat över gåtfullheter.


Gårdagens aforism 2023 07 07





Livet är som en serie spel i schack.
Har jag vunnit jag partiet,
då vägde spelet lätt.

Men förlorade jag, då var livet svårt.
Aldrig är en överlevare riktigt nöjd.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-08 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP