Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29/12/21


Let's run away



Let’s run away babe to Portugal
Or maybe to Spain
Where is the train
Where is the train
Let’s hit Copenhagen then do Denmark
In your eye a spark
In your eye a spark
Let’s not do some shady country
My head for bounty
Babe get that
Babe get that
Let’s do Iceland and then Prague
Where do we settle
Where do we settle
Indonesia and Taiwan
Take my hand babe and let’s go on
Take my hand babe and let’s go on
Where do we settle
Where do we settle
It won’t last long
But maybe the daydream isn’t gone
Take my hand babe and let’s run away
Take my hand babe and let’s run away
We run away
We run away




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP