Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten tanke just i stunden... Redigerad efter ett tag...


Minnen, tankar och känslor

 

Så satt jag där
i höstblåsten
med mina minnen

Nära men ändå
alltför långt bort

Utanför tiden
men ännu inom
verklighetens ramar

Lätt att störa
men svår att nå

Tankarna springer
i ekorrhjulet
känslorna likaså

Det enda jag kan göra
är att ha tålamod

 




Övriga genrer av Anna H
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-08-15 11:16



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Berör mig
2006-10-07

    ej medlem längre
Du har målat upp en ensam & vemodig bild...
Hur vore det med:

"Det enda jag kan göra"
...på nästsista raden...?
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H