Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om smärta

Du frågade
Gör det ont?

Jag svarade
Endast när jag andas.

Du sa
Men du andas ju hela tiden

Jag sa
Jag kan hålla andan
i en och en halv minut




Fri vers av Anders P VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-17 10:20



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En dikt med svärta i knorren. Tufft. Väl fångat.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP