Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en helig höjd som blev ett oheligt slukhål


Slukhålet



med båda händerna på hjärtat
låg han där, död som stenen
man trots allt rest över honom

rutten redan före döden hånlog
han ända tills myren slukat allt



Tusen år senare är sanden grå
ända fram till kanten av hålet








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-07-18 00:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kommer mig att tänka på hjortron så här tidigt på säsongen, andra bär i mera skogen samt Skogskyrkogården i huvudstaden, med en nygrävd grav eller bara som plats för en urna med grå aska i. Solens strålar silar ner mellan träden och ännu en het dag tar plats i mera verkligheten.
2023-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain