Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


9.39

 

 

*

 

dag

färd

 

över jämna spår

i passerad gryning

och lovande

 

skingrar molnen

 

tankar genom

tystnad

då vi är

 

ur bergväggar växande

sprängande

inuti

 

på väg

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP