Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Susanne vi glömmer dig aldrig. Ibland i det vardagliga livet tänker vi att det är som Susanne var!


Susanne

 

 

Hon var sig själv

ensam en del av naturen

gräset, blommorna på marken.

 

Vattnet och solen

som ger hela

naturen dess liv

 

Det som i sin tur

ger oss den luft

vi andas.

 

Därför lever vi

där vi finns just nu.

Men hon som älskade

allt detta

finns inte längre bland oss.

 

Går jag ut i skogen

letande efter bär och svamp

är jag inte ensam.

Det känns som hon är där

även att jag vet att hon är

på annat ställe.

 

Där blommor, bär och svamp

finns i mängder

hon behöver inte plocka dem.

Bara njuta

det vackra som finns

i vår Herres hägn.

 

 

 

susanne

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-07-20 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP