Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken, livet och döden


Jag har sparat vackra minnen, resten är glömt och förlåtet

 

Du är borta

men uti mitt hjärta

lever Du för alltid

kvar 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-07-26 16:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt i sin kvarvarsamhet
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP