Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aning

 

 

av 

 

någonting  

med väntan stilla

utanför

 

sinnens gränser

 

genom glaset

speglar du nära 

med tystnaden

 

omsvept sakta

 

i ett med vår tid

inuti långt borta

på flykt 

 

*

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-28 06:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
L I V

- lever
2023-07-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP