Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelhavslek

Sjö blå som
en medelhavshimmel

klänger
mellan trädens
grenar

löven
dränks i en
stillsam sommar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-29 13:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Blånande havet som siktas bak löven minner om Medelhavsvidder.

2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP