Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen of the wilderness

Drottning Rallarros

nöjd ovan hallonsnåret

Stigen besegrad




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-05 13:44



Bookmark and Share


  annalena
Så enkla vackra ord.Verkligen lätt att se framför sig.
2023-08-08

  BenGust VIP
Drottning tagit höjd för alla eventualiteters skull och
gången krattad.
2023-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP