Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt meddelande från min position under sanden

Det handlar om att SSAB skall tillverka stål utan kol

Det handlar om att fånga in koldioxid i luften och gömma den i havet

Det handlar om USA Ryssland och Indien

Det handlar om att alla behöver en Tesla

Det handlar om regnväder och högtryck som det alltid gjort

Det handlar om dyrare plastpåsar

Det handlar om att köpa utsläppsrätter

Det handlar inte om mina kläder mina möbler mitt kött mitt flyg min bensin

Repetera från början om och om igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-08 06:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ekorrhjul på repeat - goda iakttagelser i en aningslös tid! Men de som bör höra lyssnar inte
2023-08-15

  TrollTörnTrappan VIP
Låter bekant på något vis.... Det handlar mest om att ta energi någonstans ifrån!?! - men mindre om vem man ska ge energi?
2023-08-08

    Lena Staaf VIP
Kloka och vredgade ord om att vakna upp ur förnekelsen.
2023-08-08

    Lena Söderkvist VIP
Tänkvärt, skicka det gärna till de där amatörerna som sitter i regeringen.
2023-08-08

    Sefarge VIP
Jaa smart-fyndigt(be)skrivet!
Att välja vad det handlar om
eller inte handlar om,tillvarons
ständiga ( personliga)fråga
Tjatigt eller ej att bry sig.
Eller att ständigt"lägga
bort på glömske-hyllan?"
2023-08-08

  Ulf Carlsson VIP
Ett massutskick från trängseln under sanden..!
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP