Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn och åter regn

Så faller regnet utan att ta den minsta hänsyn till att semesterdagarna förstrött bara rann iväg.
Kollegan med det sommarblonda håret som krasst konstaterade varumärkesfelet. En resa är bokad till Zanibar i höst. Semester ska vara semester och inte ett tröstlöst jagande efter sol.
Själv har jag haft mina förnekelseaffirmationer. Härdad som jag är av en norrländsk sommar där snön föll decimetertjock över tältet jag och min storasyster övernattade i på baksidan av vår tomt.
Skolavslutningar i kort kjol och köldrusningar över kroppen emedan man stoiskt tog sig hem utan att röja en min.
Jag vill nog bestrida regnets direkta påverkan över min dyrköpta semester. För visst har vi badat i sommar. Vi har smugit oss iväg tidigt på morgonen till bryggan nära till och njutit vattnets friska smekningar över huden. Det var nog bra trots allt att vi köpte regnkläder i början på semestern. De kom väl till pass, och det om inte annat lämnar en bra eftervärme.




Övriga genrer (Kåseri) av Feminaz
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-09 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz