Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av teveprogrammet ”Dear memories - Magnumfotografen - Tomas Hoepker” på SVT.


In i dimman

När dimman därute
blir dimman härinne
blir min son en främling
vår historia en skröna

Maten smakar bra
Där hoppar en skata
En kvinna pratar med mig
Jag tror det är min fru




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-10 06:06



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
bra gestaltade frågor
hur drabbas jag av demens
blir jag medveten om det
rädd
blir det ett töcken
en blandning av allt
vill jag ens veta
andas
ät
2023-08-13

  Blomma-Stjärna VIP
så länge man bara är en drömmare så... men jag associerar också till demens...
2023-08-10

    Lena Söderkvist VIP
Igenkänning från En-som-lätt-faller-i-trans. Fast någon fru har jag inte.
2023-08-10

  Mats Edin VIP
Underfundiga strofer
2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP