Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettdikt. Fick orden minnet, tusentals och var från Cikoria Blå. Vidarebefordrar tre nya ord till TrollTörnTrappan.


Var är bollen?

Jag minns tiden innan

tusentals frågor

och åsikter

om bollen

var över linjen

eller ej

Nu finns ett svar

Fråga VAR




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-16 21:30



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra stafettbidrag! Tål att tänka på. (Om en viss teknik finns måste den väl användas? Eller?)

2023-08-18

  TrollTörnTrappan VIP
Bra fråga på svaret!!
Hur stor roll spelar bollen??
2023-08-18

  Cikoria Blå VIP
VAR, var ett bra slut...

2023-08-18

    Lena Söderkvist VIP
Fråga varför jag kommer att tänka på John McEnroe...
2023-08-17

  christian hüls VIP
till exempel wembley målet
nittonsextisex
england mot västtyskland
i finalen
i förlängningen
ribban på linjen ut
bollen VAR aldrig i
men dömdes till mål
så englands herrar kunde
för första och enda gången
vinna vm
ironiskt nog fick england
i matchen mot tyskland
tvåtusentio
vm det med
ett likadant mål
som då VAR över linjen
bortdömt och förlorade
bara till exempel
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP