Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuppelura en stund

Att bara vara
tuppelura en stund
invid någons värme

till sövande
regndroppslåt
mot sliten takplåt

Kattmjukt spinnande
i hjärtats skaldevrå
ovävda strofer






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-18 20:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
" - ovävda strofer... "
sensibla är dina ord,
dina strofer,
njutning till vardags,
till fest!
Tack!
2023-08-19

  BenGust VIP
En sådan härlig plats kan också bli
en kreativ sådan.
2023-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP