Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8803

 

 

Allt han har upplevt

ryms med några få ord på

ett frimärksstort ark

i det stora hela finns

det lilla som han minns där

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-22 14:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har alltid flera undersökande projekt på gång. En gång för nu så många år sedan skrev jag adressen på ett kort och så några hälsningar, frankerade kortet och innan jag postade det fick jag för mig att riva bort sidan med hälsningar. Min kompis fick kortet. Det låg i ett brunt kuvert från posten plus fyra frimärken för postande av brev eller kort. Men min kompis som tror att han känner mig, berättade om postens ord till ursäkt och försök att kompensera för kortet som gått sönder i posthanteringen. 'Det är väl din egen undersökande verksamhet?' Sedan skrattade vi artigt varandra till, över det oskyldiga buset.
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP