Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elving


Ekorrhjulets slutdestination

Undvik stressen

och ignorera pressen

snart är det klart

Dödsbädden




Bunden vers (Annat versmått) av Respons VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-25 12:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Där lyckas du generalisera duktigt om hela livet. Skön ironi att ta fasta på.
2023-08-26

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi alla dör
så vad skyndar vi för?
2023-08-25

  Anya VIP
Jaa vi är alla i ett ekorrhjul, mer eller mindre. Men jag tänker ändå att många av oss kan göra val, hoppa av det där hjulet. Det ger mig lite frihet i sinnet att tänka så.
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP