Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta där är Du!


Ibland ser jag Dig
då springer jag ifatt Dig
men det är inte Du




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-29 20:22



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Saknaden känns.
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP