Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnen runt oss och i oss ... Ödmjukt jag tackar på förhand för visad uppskattning och att Du tittar in och läser.. Tam Tam


TRUMMA TAM-TAM


TRUMMA TAM-TAM
Omfamna, välkomna förvandlingen
Hjärtat styr nu hela handlingen
Avklädda från prestige och försvar
Dress Din dröm fri i lekens ansvar
Du är älskad Du, lilla barn av ljus
Vet Du behövs, världen är så burdus

Babysteg på nytt, krypa, lära … gå fram
Yes, Stark Du ljudar segern i ”tam-tam”
Ibland tyst – finns i kärleks flödande energi
Du, Din essens bidrar till vågen i väven Vi
Det känns, ler när Havets vatten oss lyfter
Renar, gör gott, flödar för oss bror och syster

Vi är Mamma, Pappa, barn – ja, allt i ett
Vi är ödmjukt större än allt vi hittills mätt
Bedövning, ytligt har varit ängslans tidsfördriv
Nu när liv bjuder in kraft, vi ser nya perspektiv
Vi försvagar förintelsen, nu när vi återuppstår
Vår art reser sig, segrar, jublar ”fred” i glädjetår

Musiken ~ är vår ton
Dansen ~ i var själ
Det är den goda tron
som gjorde oss och världen hel

~

~
Words with Victoria inside DominiQue

 _______

Verket i original innehåller viktiga grafiska symboler (emojis) som ej kan visas på denna plattform. Här är originalet:

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-31 05:52



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälla Marita det värmer att Du läser och berikar med Dina ord. *H j ä r t a*
2023-09-22

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med ett fantastiskt avslut.

Det är den goda tron
som gjorde oss och världen hel.

2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen