Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koloriter

mauve terracotta cerise
krapplack himmelsblått
och
ultramarin

purpur
byertsgrått
tusch

vanilj citron
och
abricot

grön
som i mossa
som musöronen på en björk om våren
som gran som en
som ormbunke
gröe
tåtel
och
timotej




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-06 17:14



Bookmark and Share


  Koloristen
Sitter bra.
2023-10-10

  Minkki VIP
krapplack var helt nytt för mig, aldrig hört, aldrig läst ordet. Så kan man vid denna höga ålder alltjämt uppleva något nytt! Tack!
2023-10-10

  Staffan Nilsson

Ja!
Älska alla färger, nyanser.
De har alla att ge oss nåt.

2023-09-06

  Monika A Mirsch VIP
'mauve terracotta cerise'
Tack för att du öppnade
denna världen
ikväll!
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP