Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i

 

 

spår

 

väntan tid

förändring

 

och utsikten i ditt landskap

lämnar skuggor

 

längesedan

 

med orden stilla stjärnor

tysta

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-13 11:46



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
(läste:)
...med orden stilla stjärnor
t y s t n a.
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP