Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONSEKVENSEN kan bita lögnen i halsen. Allt gott till Dig. Tack från här, på förhand om Du läser och visar uppskattning .


LÖGN & SANNING


LÖGN & SANNING
Lögnen kan ge fördelar, kortsiktig makt och belöning,
i tron om att Sanningen inte kommer ikapp.

 

© Victoria DominiQue 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-22 19:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Marita, ja och det är så himla målande DU förtydligar. Önskar att alla insåg.
Tack för en underbar lyftande kommentar, fina DU
* h j ä r t a *
2023-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
När sanningen uppdagas står dom i spillrorna av sitt forna liv.

2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen