Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFÖR VINTERN

Dn hade hittat en  plats

inför vintern

Jag andades min värme

på den

Den slog ut med vingarna

Visade mej

sin skönhet

Amiralen




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-23 18:28



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Denna är favorit riktigt romantik
2023-09-23

    Drömmar i universum
Väldigt fin :)
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP