Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 120-121-122




12o
Förtröstansfullt
kommer solen att skina
över dig och de dina

---...---

121
Hur hårt du än håller
rinner timglasets sand
ut mellan fingrarna

tiden förgår
och du förgås av längtan
efter evigt liv

---...---

122
Jag skall ta åt mig
äran av det funna

för att sedan förstå
hur orätt jag handlat
och närapå förgås

av längtan till
att ha det ogjort





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-10 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP