Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blad

 

 

 

så många

 

vajar för vinden

i orolig rytm

flimrande

 

ljus i oändlig tystnad

 

från det onämnbara

långt härifrån

och bottenlöst brinnande

 

horisont

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-11 07:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En hisnande varseblivning … Den här dikten berör.
2023-10-11

  KYREUS of Sweden
"Vem kan segla
förutan vind,
vem kan ro
- utan åror?"
2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP