Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8813

 

 

Orden hänger i

luften följer med vinden

sjunger höstens lov

ligger naken hör regnet

smattra taktfast mot taken

 

tårar rinner längs

med fönstren sommaren är

endast en blinkning

bort där vi gick på stranden

höll varandra i handen

 

du fick aldrig nog

av att simma i havet

vem kunde ana

när du vinkade att du

tog ditt sista andetag

 

går upp i ottan

vandrar i löven sparkar

frustrerat på en

gren lägger en röd ros på

ljungen intill din gravsten

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-13 15:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker berörande dikt om saknad och sorg.
2023-10-30

  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och berörande dikt.
2023-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Ett jag kan tvingas använda huvudet till mer än hattparkering, då en själv läser texter samt reflekterar.
Texter tjänar till minst tvenne skäl, att läsa dem och tänka, känna.
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP