Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett. Få tre ord, skapa ytterligare 18 ord till en dikt på 21 ord, Jag fick orden innan, våra och knäppa av Cikoria. Nu skickar jag tre nya ord till TrollTörnTrappan.


En sista önskan

Innan du går ifrån mig
kanske du kan
knäppa upp knappen
på vårt döda äktenskap
så att minnena
kan svalka sorgen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-16 23:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
elegant ironi
med en viss humor i
2023-10-17

    Lena Söderkvist VIP
Effektiva metaforer blandas med ett uns ironi. Sorglustigt.
2023-10-17

  Koloristen
Ett ordentligt hantverk. Berörande och tankeväckande. Bra där!
2023-10-17

  Anya VIP
Snygg metafor med knappen. Kul att ni är ett gäng som skapar.
2023-10-17

  Cikoria Blå VIP
Den här gör det nästan ont att läsa.
Bilden med att knäppa upp knappen är bra och talande..
2023-10-17

  christian hüls VIP
Mycket fint förlopp från nattsvart till ändå fina minnen! Mer än väl förvaltade tre ord! c
2023-10-17

  TrollTörnTrappan VIP
Berörande, kreativ symbolik! (Och svalka känns utmärkt såhär råkylan som nyss besökte vår stad. Septembersommaren går direkt i vinteride utan att passera höst...?)
2023-10-16

  Gunwale VIP
Fint skrivet om den viktiga svalkan.
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP