Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro ej allt du ser...

- Din pappa ju modernast här...
- Oh nej... -Men han inne kläder bär...
- Nix! Ett fall ju hände...
Byxknä sprack, elände...
Aldrig han väl tänkt gå klädd så där...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-20 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt