Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan vernissagen

hon spelar
tre månader
innan mitt vernissage

och hon tror
på Gud
fastän han gjort
henne så besviken




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-22 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spot on.
2023-10-25

  SatansSon VIP
Det blir åtminstone cider
2023-10-23

  AKT VIP
Vernissage! Trevligt! Då blir det Champange?
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP