Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han fyller år idag

idag fyller Satan år
kan inte räkna ut
hur gammal han blitt idag

han är hur det nu är
född 22 oktober 1974

han har slutat
med ishockey

han gör inte
en fluga förnär

han har aldrig
nånsin vare sig rökt
eller druckit alkohol




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-22 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den jäveln.
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP