Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska hela natten

 

Naken hud...

så sensuellt närande
fuktigt glänsande
lenaste fjunbeströdda vackra
får händer att vilt dansa
skälvande av åtrå 
över spända muskler
och lemmar

Kyssäkta andetag
hungrigt bönande ber
om tusenfallt mer
då mun och tunga
ivrigt finner
höfter bröst särade lår
villigt mötande

Så hans hårda
i hennes mjuka varma
smälter samman
i kärlek...

                                                   om och om igen






Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP