Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Frostflingor (en biprodukt). Av Gunwale 2023-10-23. Mesen är väl en fågel, masen en människa?


Kommentar på en text (2785) bara ord





Unnerbar är denna läsning,
likt nybakt bulle satt på jäsning,

så förmörkas himlen av regn,
kanske växa blommor i eget hägn,

vinner känslan i långa loppet,
då kommer nog friden även med hoppet.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-10 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP