Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hämnd

man måste alltid
äga någon
för att kunna
hämnas på
någon annan
men man kan
aldrig behålla alla
säger Öijer

det tyckte landa
var klokt sagt

han hämnades
på mig
som var gulligare
än honom till
utseendet

och för honom
gick det bra
i livet
medan jag
måste skrapas upp
från den botten
jag lever på
sen 1978




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-10-26 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP