Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sotis

jag kikade ner
på hildurs katt
som satt därnere
på sin bräda

han är svart
som synden
sa jag

sen nån dag
senare öppnade
jag fönstret igen

hildur och
hennes väninnor
därborta

hildur sa
svart katt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-10-29 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP