Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stilla

 

renoveringslust

mot november fallande

cembalons skala




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-30 10:43



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Pianissimo....
2023-10-30

  Minkki VIP
välförmedlad stillhet - och vilket
fint profilfoto Du bytt till, en färgsusning
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP