Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text i Väntan på Advent : Två Olyckor Kommer Sällan Utspridda. Av TrollTörnTrappan. En del musikala 'experter' förväxlar gärna och kallar hårdrock för Heavy metal, vilka är helt olika stilar.


Kommentar på en text (2787) bara rim





Jo så länge skutan kan gå,
o problemen känns små,
skriva om eget elände med dator,
evigt lyssnande på rock med sator,

känns livet ofta som upp och ned,
tills kroppen blir satt o sned,
sjukan kan bidra med sjuka tankar,
kroppen längs väntrums korridor väl vankar,

livet känns som i långa loppet,
att jaget ej längtar efter stoppet,
vad väl äventyren sedan gav en,
hopp om livet eller mest längtan efter graven...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP