Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUMMER ONLY-RÖRELSEN

Jag tillhör Summer Only-rörelsen

Vi älskar sommaren, och endast den

Ja, våren kan vi faktiskt acceptera

De övriga vi valt att ignorera

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-11-03 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP