Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuddade

Likt en vacker trollslända

Svepte du in och ut i mitt liv 

Stannade allt för kort tid

Men tillräckligt länge ändå

För att föt alltid bli kvar

I djupet av mitt hjärta 

 

Nu har du flugit till minnenas land

Slagit dig ner vid saknadens sjö

Den vars vågor viskar de namn

Som för alltid etsat sig fast inom oss

Som är kvar här på jorden

Med alla vemodsvackra minnen 

 

I minnenas land vid saknadens strand

Där Änglagatan har sin adress

Som vi bara kan besöka i drömmarna

Där bor din fria själ nu för evigt

Den är fri att flyga vart du vill

Likt en vacker fjäril full av liv

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-10 06:42



Bookmark and Share


  Stisse
En vacker dikt med underbart bildspråk. Den ger hopp och förtröstan. En dikt att återvända till i mörka stunder.
2023-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om en älskad och saknad person.
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP