Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal uv.

Han hade blivit till en vingbruten gammal uv.
Satt mest tigande, kisande, i sitt berg.
Ruskade då och då sin ljudlösa fjäderdräkt.
Och rösten
den var ju inte som förr.
Han nådde inte så långt ut bland öarna med den.
Nu längre.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-08 11:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det tar lite längre tid
för en uv
att sätta skruv
byta fartkrav mot frid
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP