Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET MESTA LIGGER BAKOM MIG

Det mesta ligger bakom mig

Det bästa ligger framför

Så det är inte synd om mig

när själafienden stör

En dag går jag in i himlen

och då är jordlivet glömt

Jag glömmer svamlet och vimlet

samt allt det där som jag drömt

 

LARZ GUSTAFSSON 8/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-11-08 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP