Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Här ska vi sitta och prata om livet
som blåser utanför

Krigets som sotar våra lungor
blodet som rinner
från en annan värld.

Moln av ångest
jag kan andas ert stoft
i mina tankar .

När kroppar blir till aska eller mull .

Jorden gråter
vi tröstar den med pengar .

Vad betyder pengar när allting är fysik ?
jag vill att ni slutar mörda mina systrar och bröder!

Gud hör du mina böner

Fast jag inte tror på dig

Kan någon levande lyssna

Detta är inte vad vi behöver

Mina händer glöder!

Jag är så arg

Sluta leta efter rätt!

Vi behöver fred

Så att barnen får springa på ängarna vi föder

Jag tänker på er
från andra sidan

Min granne min sol

Framtiden finns

Om vi bara vill




Fri vers av Isvatten
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-09 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten